Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ BLONDT

Biografie

Blondt is één van de Female DJ’s uit Nederland die succesvol over de gehele wereld gedraaid heeft. Gestart als danseres bij diverse bekende artiesten maakte zij ruim 10 jaar geleden de overstap naar fulltime DJ; een goede keuze bleek al snel. Ze groeide uit tot één van Nederlands’ meest geboekte Female DJ’s. De ervaring die ze heeft opgedaan als danseres komt ook duidelijk terug tijdens het draaien; haar energie waarmee ze achter de DJ Booth staat is ongeevenaard. Zonder probleem kan zij snel switchen qua muziekstijl; inspelend op hetgeen de gasten willen.

Wat kunt u verwachten
Blondt staat garant voor een succesvolle entertainment invulling. Haar onuitputtelijke energie zorgt voor enthousiasme onze de gasten. Het brede scala aan muziekstijlen dat zij draait maakt haar uniek in de DJ-wereld.

Muziekgenre
Deep House
Tech House
Vocal House
 Club
Dance
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, fashionshows, bruiloften.

Aanvullende mogelijkheden
DJ Blondt kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Blondt maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door