Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DOUBLE DUTCH

Biografie

Uniek, opwindend en een ware sensatie….!

DJ Kit-T en DJ Eno-C vormen samen het DJ duo Double Dutch.Deze twee professionele en ervaren vrouwelijke DJ’s laten altijd een onuitwisbare indruk achter. Zij staan samen achter de DJ booth en draaien zowel gezamenlijk als back-to-back. De combinatie van hun draaistijlen zorgt ervoor dat aan bijna iedere muzikale wens invulling gegeven kan worden.

Wat kunt u verwachten
Beginnend met Deep en Soulful Housemuziek en dan via Techhouse en catchy vocals eindigend in een mix van Groovy Latin House en sexy Housetunes. Die positieve en sexy sound wordt gereflecteerd door hun verschijning in de booth. Uiteraard draaien zij ook commercieel herkenbare muziek tot allround, indien gewenst. Dit duo combineert stijl met skills. Met dit duo achter de draaitafels blijft de dansvloer nooit leeg!

Muziekgenre
Dance, House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond), Personeelsfeest

Aanvullende mogelijkheen
Double Dutch kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Double Dutch maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door