Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

EMILIE

Biografie

Een harp gecombineerd met een Female DJ, dat is weer eens wat anders! Harpiste Emilie werd op vierjarige leeftijd geraakt door de klank van de harp en begon met het volgen van harples. Op 13 jarige leeftijd werd Emilie toegelaten tot de Jong Talent Klas van het Fontys Conservatorium te Tilburg onder de professionele begeleiding van Ernestine Stoop. Anderhalf jaar later maakte ze de overstap naar de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Bij dit conservatorium behaalde ze in 2012 haar Bachelor diploma en in 2014 haar diploma voor Master of Music. Emilie heeft veel ervaring als soliste maar speelt ook regelmatig in verschillende kamermuziekensembles.

Wat kunt u verwachten
Emilie heeft een zeer brede muzieksmaak en ze houdt ervan om te experimenteren met innovatieve muzikale ontwikkelingen met haar Elektrische Big Blue harp. Zo speelt ze regelmatig met onze Female DJs en is ze vaak te vinden in combinaties met violistes en vocalistes. Wilt u dus écht eens wat vernieuwends? Dan is een harpiste de juiste keuze!

Muziekgenre
Pop
Top 40
Dance & Club
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement of -borrel, Bruiloft, Personeelsfeest

Aanvullende mogelijkheden
Emilie kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Emilie maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door