Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

EVA

Biografie

Eva begon ooit in een kerkkoor, maar weet inmiddels van haar passie haar beroep te maken. Geboren en getogen in het mooie Brabant kwam Eva er op jonge leeftijd achter dat ze zingen meer dan leuk vindt. Op haar 18e startte ze direct haar eigen bedrijf om zichzelf officieel in de markt te kunnen zetten. Door haar studie aan de Nederlandse Pop Academie, haar ervaringen met coachings in Londen, samenwerkingen met meerdere (cover) bands en artiesten, het ontwikkelen en opnemen van haar eigen muziek en door haar aanwezigheid bij theatershow “Volle Bloei” van Karin Bloemen heeft Eva voldoende ervaring kunnen opdoen wat zich uit in haar stem en performance. Eva kan alle kanten op met haar stem. Ondanks dat haar voorkeur in de pop muziek ligt, heeft ze een aantal jaar klassiek les gevolgd wat ervoor heeft gezorgd dat ze een prachtig stemgeluid heeft ontwikkeld.

Wat kunt u verwachten
Eva weet hoe ze haar publiek moet entertainen. Daarnaast zingt ze altijd met een flinke dosis enthousiasme haar brede repertoire en straalt deze jongedame op ieder podium. Samen met een van onze Female DJ’s of in combinatie met een DamesDraaienDoor act weet ze op een subtiele en leuke manier interactie te creeren met haar publiek en mede- muzikanten.

Muziekgenre
Pop/Top 40
Soul
Disco
Dance & Club
Lounge
Commercieel en Allround

Top 3 Specialties
Bedrijfsevenement & -borrel, Bruiloft, Personeelsfeest

Aanvullende mogelijkheden
Eva kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Setlist (Repertoire) op aanvraag beschikbaar.

Dames Draaien Door