Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

EVA

Biografie

Sinds Eva improviseert op haar viool, is ze niet meer te stoppen met spelen. Met behulp van o.a. workshops van het Metropole Orkest heeft zij haar improvisatie in jazz kunnen ontwikkelen. Daarnaast ziet Eva een uitdaging in het spelen van elk muzikaal genre, vooral waar viool nog onbekend in is. Zo heeft ze afgelopen jaren grote Nederlandse festivals aangedaan (Welcome to The Future, Wildeburg, Woodstock) met haar live electronic techno band Dialoque. Tevens werkt ze samen met Syrische en Afrikaanse muzikanten, improviseert ze met DJ’s en schrijft haar eigen muziek. Daarnaast speelt ze geregeld bij Nederlandse (tv-) shows (Vrienden van Amstel Live, Sensation White, MTV EMA’s) waarbij ze met grote artiesten heeft mogen spelen zoals Armin van Buuren, Martin Garrix, Lucas Graham, Blof en vele anderen.

Wat kunt u verwachten
Eva’s veelzijdigheid maakt dat ze elke gelegenheid muzikaal weet in te vullen. Spelen op gehoor is een van haar krachten waardoor ze goed kan samenspelen en zich aanpast aan elke feestsfeer. Het plezier wat Eva haalt uit het spelen is direct terug te zien aan haar “WOW”-effect en maakt daarmee een feest van elk evenement!

Muziekgenre
Jazz, Soul, Disco, Funk
Pop
Techno, House, Deephouse
Lounge
Klassiek

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond), Bruiloft

Aanvullende mogelijkheden
Eva kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Eva maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door