Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

HEELS & KEYS

Biografie

Bent u op zoek naar fijne achtergrondmuziek tijdens het ontvangst van uw gasten of tijdens het diner? Dit is de muzikale musthave tijdens uw ontvangst, diner of borrel! Dit duo is op verschillende soorten events inzetbaar en bestaat uit een vocaliste en pianist. Zij stemmen telkens de keuze aan nummers af op de muzikale wensen van hun opdrachtgever. Van fijne en subtiele ballads tot aan energieke up tempo en top 40 nummers, alles is mogelijk.

Wat kunt u verwachten
Een prachtige vocaliste die de mooiste liedjes zingt, begeleidt door een zeer getalenteerde pianist. Het is een jarenlange samenwerking op hoog niveau. Vocaliste EVE en haar pianist zijn volledig op elkaar ingespeeld. Naast borrels, diners of openingen van een nieuw pand, speelt dit duo ook regelmatig op bruiloften tijdens de huwelijksceremonie of receptie.

Muziekgenre
Ballad
Pop
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Privéfeest, restaurant, personeelsfeest/bedrijfsevenement

Aanvullende mogelijkheden
Heels & Keys past perfect binnen een avondvullend programma maar kan uiteraard ook solo worden ingezet. Een setlijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Bijzonderheden
Heels & Keys maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door