Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

JAMIE

Biografie

Al op 6-jarige leeftijd stond Jamie iedere week in haar tutu op de balletschool. Kort daarna ging Jamie naar Hofplein Jeugdtheaterschool in Rotterdam, daar ging het balletje sneller rollen. Jamie werd aangenomen bij het NME KOT en speelde verschillende grote musicals in het Muiderslot. Na een succesvolle auditie is Jamie aangenomen voor de rol van Louisa in de klassieker The Sound of Music van Joop van den Ende. Haar liefde voor zingen en performen heeft snel vormen aangenomen wanneer zij zangeres werd in een 6-koppige entertainment groep. Ook was ze meerdere malen te horen in een band samen met haar moeder.

Wat kunt u verwachten
Dat zingen de passie is van Jamie, dat is te horen én te zien! Ze straalt wanneer zij op het podium staat en zingt van hele intieme liedjes tot knallende dancenummers. Jamie is te boeken als solozangeres, als onderdeel van duo NIcely JAmmin’ en met onze Female DJ’s en muzikantes.

Muziekgenre
Jazz
Soul
Funk
Dance
Pop
Musical
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Bruiloft, After Dinner shows

Aanvullende mogelijkheden
Jamie kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Jamie maakt gebruik van een rider. In dit document vind je alles wat het evenement tot een succes maakt.

Dames Draaien Door