Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

JOSÉ

Biografie

Saxofoniste José volgde haar opleiding aan de DJAM in Amsterdam en vervolgde haar studie aan het conservatorium in Alkmaar waar ze ook haar diploma behaalde. Tijdens haar studie speelde José in uiteenlopende  projecten waaronder in de blazerssectie van Candy Dulfer. José heeft in diverse soul/funk- en jazzbands gespeeld zoals het Max Teawhistle jazzcombo. Vijf jaar lang speelde José in de theatershow van Tineke Schouten. Daarnaast werkt José veel samen met DJ’s en is een graag geziene saxofoniste op netwerkborrels, feesten en in (beach)clubs.

Wat kunt u verwachten
José is een energieke, veelzijdige saxofoniste die perfect weet in te spelen op de muziek die onze Female DJ’s draaien. Daarnaast gaat ze graag de interactie aan met haar collega’s én met het publiek!

Muziekgenre
Jazz
Soul
Dance & Lounge
Commercial
Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Club(avond) en After Dinner Shows

Aanvullende mogelijkheden
José  kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
José maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door