Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

Kit-T

Biografie

DJ Kit-T draait inmiddels meer dan 10 jaar op de meest uiteenlopende events. Het draaien in de clubs en op de grotere events heeft haar een aantal jaren geleden doen besluiten haar carrière als advocaat te beeindigen en te kiezen voor haar passie en grote liefde: muziek!

En met succes, want zij draait nu veelvuldig in bekende clubs in binnen- en buitenland alsmede op bruiloften en bedrijfs-/personeelsfeesten. DJ Kit-T is in de media uitgeroepen tot meest succesvolle Female DJ met als beloning o.a. optredens in het hoofdprogramma van De Toppers en een registratie van LINDA TV. Ook is zij regelmatig te horen in haar eigen radioshow op Power FM en worden haar eigen producties uitgebracht. Daarnaast maakt zij samen met female DJ Eno-C deel uit van het duo Double Dutch en treden zij gezamenlijk op in binnen- en buitenland.

Wat kunt u verwachten

Kit-T heeft als grootste gave dat zij altijd de muziek weet te kiezen die het beste aanslaat. Haar enorme flexibiliteit en vermogen om snel aan te passen maakt haar tot de favoriete DJ van velen. Interactie met het publiek heeft zij tot kunst verheven. DJ Kit-T werkt veelvuldig samen met de beste Nederlandse muzikanten in DDD Acts.

Muziekgenre

Dance, House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond), jubilea/bruiloften

Aanvullende mogelijkheden
DJ Kit-T kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Kit-T maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door