Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

MARGOT

Biografie

Margot heeft sinds haar studie Vocals aan de Fontys Rockacademie niet stilgezeten. Haar carrière begon meteen goed met een baan als achtergrondzangeres bij o.a. Ilse de Lange, talloze studio-opdrachten en als ‘leading lady’ bij diverse bands & acts. Met haar eigen high-energy coverband heeft ze alle kleine en grote festivals in Nederland mogen zien, maar haar muzikale hart klopt voor diverse stijlen. Van jazz, soul, funk tot pop, dance & EDM muziek. Easy-listening bij een diner, of helemaal los met een DJ? Ze kan het allemaal!

Wat kunt u verwachten
Margot is een zeer ervaren vocaliste, die zich moeiteloos aanpast aan het publiek. Met een vriendelijk gezicht, een warme stem en een energieke performance is Margot een veelgevraagde zangeres. Mensen blij maken middels haar muziek & performance is dan ook waar Margot het meest energie van krijgt. Ze wordt blij van mooie liedjes in kleine setting, met een pianist of gitarist, maar ook van een knaller van een set met een DJ en andere live-muzikanten. Altijd professioneel, nooit saai.

Muziekgenre
Pop/Top 40
Jazz, ook klassiekers in een jazz-jasje
R&B & Soul
Dance & House
Commercieel en Allround

Top 4 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club night, Borrel, After Dinner Show

Aanvullende mogelijkheden
Margot kan worden geboekt als achtergrondact, maar ook gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Margot maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door