Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

MAVIS ACQUAH

Biografie

Mavis is geboren in Amsterdam, maar heeft een Ghanese vader en een moeder uit Indonesi’. Zij is door haar ouders vernoemd naar Mavis Staples, een Amerikaanse RnB- en Gospelzanger. Niet alleen haar naam doet aan deze zanger denken, ook haar stem is een herinnering aan de mooie tijd die Soul veel mensen heeft geschonken. Al sinds haar jeugd werd ze geinspireerd door The Jackson 5, Prince en Michael Jackson. Door de jaren heen heeft ze een eigen sound weten te creëren, die al door vele grote artiesten wordt gewaardeerd. Veelzijdig als een kameleon en energiek als een leeuwin. Door haar brede repertoire en ervaring werken zowel clubDJ’s als allround DJ’s (Roog, Erick Een Gregor Salto) graag met haar samen.

Wat kunt u verwachten
“Ik vind het te gek om een Houseset neer te zetten met onze Female DJ’s Kit-T, Eno-C en Seré, maar kan ook erg genieten van een set met 80’s en Motown hits.” Ook voor akoestische ballads en een Jazzy sound draait ze haar hand niet om. Mavis kan zich alles eigen maken en weet de juiste toon te zetten. Ze kan dé gevoelige snaar raken bij het publiek of het publiek juist opzwepen.

Muziekgenre
Jazz
Soul
Disco
Pop
Dance & Club
House & Lounge
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond) en After Dinner Shows

Aanvullende mogelijkheden
Mavis Acquah kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Mavis Acquah maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door