Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

NATTAL

Biografie

DJ Nattal is een veelzijdig multitalent! Haar DJ-carriere maakte een vliegende start! Ze was onder andere te zien in de online spin-off van Expeditie Robinson -Road to Robinson- op YouTube, geproduceerd door RTL basecamp, was ze te gast in Koffietijd, schopte ze het tot de battles in ‘The Voice of Holland’ en stond Nattal in de finale van ‘Beat the Best’. DJ Nattal mixt alles live en kan daarnaast ook nog eens prachtig zingen. Dat belooft dus iets heel moois voor uw evenement.

Wat kunt u verwachten
DJ Nattal draait het liefst Funky, Jackin en Deep House, oude en nieuwe hits in een verrassend jasje met een lekkere groovy beat. Daarnaast draait ze commercieel, Top 40, Dance en House, want ook deze stijlen beheerst ze tot in de puntjes. Van een muzikale omlijsting tijdens een borrel of receptie tot diepe beats in een club, alles is mogelijk; van specifiek tot volledig all-round!

Muziekgenre
Dance & House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Club(avond) en (Privé)feesten

Aanvullende mogelijkheden
DJ Nattal kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Nattal maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door