Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

NIKKI

Biografie

Nikki is geboren in Tilburg. Ze studeerde musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Ze was onder andere te zien in de musicals ‘de zangeres zonder naam’ en in ‘de Jantjes’ waarin ze de rol van Toffe Jans speelde. Afgelopen jaar speelde ze in de musical ‘Heerlijk duurt het langst’ als Pink. Ook was Nikki genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Award voor best aanstormend talent.

Wat kunt u verwachten
Nikki is te boeken als solo zangeres voor bijvoorbeeld een intermezzo of tijdens jullie grote dag, maar ook in combinatie met DJ en andere muzikanten. Daarnaast is Nikki onderdeel van duo ‘NIcely JAmmin’. Nikki is een prachtige, vrolijke verschijning en een zeer getalenteerd zangeres. Met haar eigen interpretatie op veel bekende songs weet zij altijd een een speciale touch toe te voegen aan een evenement.

Muziekgenre
Jazz
Soul
Funk
Dance
Pop
Musical
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Bruiloft en After Dinner Show

Aanvullende mogelijkheden
Nikki kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Nikki maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door