Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

OLDIES & ARIA’S

Biografie

Van de meest betoverende Aria’s tot aan de swingende 50’s, 60’s en zo verder; onze gracieuze powerlady Pascalle neemt u graag mee in een reis door de tijd. Als zo weggelopen uit een jaren ’50 club zal ze u betoveren met pakkende en herkenbare ballads en up-tempo songs. In zwierende jurken en met haar betoverende glimlach zal zij u en uw gasten achterlaten met een blijvende indruk. Bent u meer van een klassiek intermezzo? Ook dat is mogelijk. Pascalle beschikt namelijk over een engelachtige operastem die de meest indrukwekkende aria’s met gemak kan laten klinken.

Wat kunt u verwachten
Oldies, Aria’s, of misschien beiden? Het is mogelijk! Met de act Oldies & Aria’s haalt u een prachtig intermezzo in huis voor uw evenement. Gedurende één of meerdere sets neemt vocaliste Pascalle u mee in een reis door de tijd. Laat u betoveren door de prachtige aria’s of kom van uw stoel om mee te swingen met de gouwe ouwe!

Muziekgenre
Fifties
Aria’s
Jazz
Pop
Klassiek
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bruiloft, Bedrijfsfeest, Borrel

Aanvullende mogelijkheden
Oldies & Aria’s is een perfecte aanvulling op uw evenement. Ook in combinatie met onze andere mogelijkheden is deze act een fantastische afwisseling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden
Oldies & Arias maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door