Home

DJ RO

DJ RO

Biografie

In een wereld gedomineerd door mannen, is RO de nieuwe talentvolle DJ die klaar staat om haar publiek te laten dansen op verleidelijke beats! Ze is een vrolijke, energieke persoonlijkheid die garant staat voor een heerlijke mix van verschillende soorten house genres; van soulful tot EDM! Een muzikaal talent, dat zich helemaal thuis voelt op het podium. Ze brengt met haar draaikunsten het publiek in vervoering. In combinatie met haar zus Renee vormt ze het duo RO-ZEN. Van deze meiden gaan we zeker nog heel veel horen in de nabije toekomst!

Wat kunt u verwachten?
Deze dame zet elk event op z’n kop met haar opzwepende beats. Ze draait van sexy Deep House tot Dirty, Progessive House. Met deze vrolijke verschijning heb je gegarandeerd een spetterende avond.

Muziek Genre
Dance, House, Lounge, Club, Commercieel, EDM en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en Personeelsfeesten

Aanvullende Mogelijkheden
RO kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Ook speelt zij PIANO en treedt zij veelvuldig op met haar zus mc ZEN (vocaliste en MC).

Bijzonderheden
RO maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents

Video DJ RO