Menu

DDD danseressen boeken voor stijl en energie bij elk evenement!

DDD danseressen boeken voor stijl en energie bij elk evenement!

Welkom bij Dames Draaien Door, waar onze danseressen meer zijn dan gewone entertainers; ze zijn stijlvolle sfeermakers die jouw evenement tot leven brengen. Onze getalenteerde dames kunnen niet alleen fantastisch dansen, maar zijn ook interactief en weten hoe ze jouw gasten de dansvloer op krijgen. Met hun charmante aanwezigheid en een gezellig praatje zijn ze echte sociale gangmakers voor jouw evenement.

Stijlvolle sfeermakers voor jouw evenement

Onze danseressen brengen een mix van elegantie en energie naar elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen deskundig in verschillende dansstijlen, maar hebben ook het unieke vermogen om met het publiek te verbinden, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw evenement worden.

Freestyle dansers: een combinatie dynamiek en creativiteit

Bij Dames Draaien Door onderscheiden onze freestyle danseressen zich door hun vermogen om elk evenement te verrijken met hun dynamische en creatieve performances. Deze dansstijl, gekenmerkt door improvisatie en aanpassingsvermogen, stelt onze danseressen in staat om naadloos aan te sluiten bij de unieke sfeer van jouw evenement.

Kies voor de freestyle danseressen van Dames Draaien Door als je op zoek bent naar een unieke, energieke en persoonlijke toevoeging aan jouw evenement. Met hun passie en professionaliteit garanderen zij een onvergetelijke ervaring die elke gelegenheid speciaal maakt.

Aangepaste optredens: jouw thema, onze show

Bij DDD passen onze danseressen zich graag aan aan jouw thema of dresscode. Met een uitgebreide garderobe van meer dan 200 kostuums, van zilver glitter tot elegant zwart, kunnen zij elk thema aan en zorgen ze voor een visueel spektakel.

 • Stijlvolle sfeermakers
 • Freestyle danseressen
 • Aangepaste optredens
 • Integratie in acts
 • Flexibiliteit in boekingen
 • Professionele ervaring

Integratie in acts: van FEM tot DDD Extreme

Sommige van onze acts, zoals FEM en DDD Extreme, bevatten standaard onze danseressen. Deze acts zijn een perfecte combinatie van muziek en dans, waardoor ze een complete entertainmentervaring bieden.

Flexibiliteit in boekingen: voeg dans toe aan elke act

Naast onze gespecialiseerde acts, kun je onze danseressen ook bijboeken bij elke andere act. Of je nu wilt dat ze gasten verwelkomen in een passende outfit of een specifieke wens hebt, alles is bespreekbaar.

Onze danseressen als sociale gangmakers

Onze danseressen zijn meer dan alleen performers; ze zijn toegankelijk, vriendelijk, classy en brengen altijd een tikje humor mee. Ze zorgen niet alleen voor geweldige dans, maar ook voor een onvergetelijke sociale ervaring voor je gasten.

Waarom kiezen voor Dames Draaien Door danseressen?

Kies voor Dames Draaien Door als je op zoek bent naar danseressen die professionaliteit combineren met een persoonlijke touch, en die elke gelegenheid kunnen omtoveren tot een onvergetelijk moment. Als een gerenommeerde Female Artist Agency, heeft Dames Draaien Door jarenlange ervaring in het succesvol organiseren van feesten en evenementen. Met hun uitgebreide expertise en bewezen trackrecord in het creëren van topfeesten, brengen onze danseressen niet alleen vaardigheid en stijl, maar ook een schat aan ervaring mee om jouw evenement tot een ongekend succes te maken.

Neem contact op: laat onze danseressen jouw evenement verlichten

Geïnteresseerd in het boeken van onze danseressen voor jouw volgende evenement? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Volg ons ook op Instagram voor de laatste updates en impressies van onze shows.

Bij Dames Draaien Door geloven we in het creëren van een sfeer die je gasten nog lang zullen koesteren. Onze dynamische danseressen weten perfect hoe ze de energie van jouw feest naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Kies voor onze danseressen en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Wat onderscheidt de danseressen van Dames Draaien Door van andere entertainers?

Onze danseressen zijn meer dan alleen entertainers; ze zijn stijlvolle sfeermakers die jouw evenement tot leven brengen met hun dansvaardigheden, interactieve aanpak en sociale flair.

Kunnen de danseressen van DDD zich aanpassen aan specifieke thema’s of dresscodes?

Ja, onze danseressen kunnen hun optredens en outfits aanpassen aan jouw specifieke thema of dresscode, met een keuze uit meer dan 200 verschillende kostuums.

Zijn de DDD danseressen in te zetten bij alle soorten evenementen?

Absoluut, onze danseressen kunnen deel uitmaken van gespecialiseerde acts zoals FEM en DDD Extreme, maar zijn ook beschikbaar voor toevoeging aan andere acts, passend bij diverse evenementen.

Wat maakt de DDD danseressen uniek in hun optredens?

Onze danseressen zijn niet alleen getalenteerde performers, maar staan ook bekend om hun toegankelijkheid, vriendelijkheid, klasse en humor, wat bijdraagt aan een onvergetelijke sociale ervaring voor gasten.

Hoe kan ik de DDD danseressen boeken voor mijn evenement?

Je kunt onze danseressen boeken door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw evenement.

Wat kunnen we verwachten op de dag van het evenement?

Op de dag van het evenement zorgen wij voor een naadloze uitvoering. Onze artiesten arriveren op tijd, stellen zich professioneel op en zorgen voor een onvergetelijke show. We streven ernaar om de sfeer te creëren die past bij de stijl en het doel van jouw evenement.

Veelgestelde vragen

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 9 / 10

ter gelegenheid van mijn verjaardag hebben de dames het diner dansant uitstekend begeleid. Van rustige muziek tijdens ontvangst van de gasten tot opzwepende swingmuziek aan het slot. Het hele team was ruimschoots op tijd voor opbouw en soundcheck. Gasten complimenteren voor de muzikale ondersteuning bij het feest. een aanrader.

anoniem, Ulvenhout
Geplaatst op 28 december 2023
★★★★★ - 9 / 10

Wij hebben enorm genoten van de energie die de DJ en Saxofonist vertolkten. Dit heeft ons event mede tot een succes hebben gemaakt.

Marlies, Amsterdam
Geplaatst op 19 december 2023
★★★★★ - 10 / 10

Voor het 125-jarig jubileum van de Rabobank hadden we wat sfeermakers nodig. De DamesDraaienDoor waren de echte sfeermakers van het feest met goede muziek en interactie met het publiek.

Sam, Oss
Geplaatst op 13 december 2023
★★★★★ - 10 / 10

Hele diepe buiging meiden wat jullie hebben veroorzaakt bij onze familie en vrienden. Deze avond was een feest van herkenning voor iedere leeftijd. Jullie mooie zang, vioolspel en sax die de mooiste tonen eruit gooide en niet vergeten de DJ die de hele avond alles aan elkaar draaide.

Carlo, Andijk
Geplaatst op 19 november 2023
★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp