Menu

Livemuziek op je bruiloft: de mogelijkheden bij DDD zijn eindeloos

Livemuziek op je bruiloft: de mogelijkheden bij DDD zijn eindeloos

Muziek op je bruiloft zal voor een groot deel de sfeer van je dag of feest bepalen. Dus ga je voor het beste wat er is. Dat je dan uitkomt bij een DJ of livemuziek, dat is vrij eenvoudig te bedenken. Maar een combinatie van die twee is nog mooier! Bij DDD heb je heel veel keuze hierin. Kies je voor een vrouwelijke DJ, wil je een band op je huwelijksfeest of dacht je juist aan een diner met livemuziek? Het kan allemaal!

Wat is Dames Draaien Door?

Bij DDD ben je aan het juiste adres voor livemuziek op je bruiloft, want alleen vrouwelijke top DJ’s, muzikanten en andere vakvrouwen zijn hier te boeken. DDD, wat staat voor de Dames Draaien Door, kan van ieder event een ware happening maken, waarbij deze mooie, hoogopgeleide vrouwen garant staan voor een wervelende show, zodat je gasten niet uitgepraat raken over jouw bruiloft! Onze professionals leveren stuk voor stuk vakwerk en putten uit een grote bron van ervaring, opgedaan bij grote events, clubavonden, beurzen, personeelsfeesten en natuurlijk andere bruiloften, waardoor ze op ieder publiek weten in te spelen.

Welk soort muziek op je bruiloft?

Wat kan DDD je bieden? Eindeloos veel, want er zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk, maar je kunt bij ons terecht voor onder andere deze live acts:

 • Een live DJ. Professionals, hoog opgeleid en met liefde voor hun vak
 • Zangeres, saxofoniste, violiste, percussioniste of harpiste
 • Danseressen: naast muziek is het uitnodigen van onze Dancers eveneens een optie
 • DJ Meets LIVE: Een DJ en een muzikante, zodat je twee werelden tegelijk te pakken hebt

Of kies voor de DDD-band! Hierbij heb je drie opties:

 • DDD Ultimate: een combinatie van DJ’s met een saxofoniste, violiste, vocaliste en percussioniste.
 • DDD Grand: een female DJ die samen met 3 artiesten jouw feest tot een hoger niveau tilt
 • DDD Dynamic: een female DJ met 2 artiesten

Kijk snel verder op onze site voor de talloze andere mogelijkheden.

Onze opties voor livemuziek op je bruiloft met DJ en band

Perfecte livemuziek voor elk moment van je bruiloft

Bij Dames Draaien Door snappen we hoe belangrijk muziek is voor jouw bruiloft, van het creëren van een intieme sfeer tijdens het diner tot het opzwepen van het feest. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan muzikale acts die perfect passen bij elk moment van jouw speciale dag.

Ontdek de zachte klanken van Nicely Jammin’, een duo vocalistes die bekende nummers omtoveren tot een easy listening ervaring, ideaal voor een sfeervol diner of als achtergrondmuziek. Als je zoekt naar iets unieks en (semi-)akoestisch, kies dan voor SweetSounds, een trio van topmuzikanten die zorgen voor een onvergetelijke sfeer, of het nu tijdens de ceremonie is of als een speciaal intermezzo tijdens je receptie. En wil je je gasten echt verrassen met een tikkeltje nostalgie, dan is Oldies & Arias de perfecte keuze met een betoverende mix van klassieke oude nummers en aria’s, ideaal voor zowel een traditionele als een moderne huwelijksceremonie. Daarnaast kan Oldies & Arias met korte sets worden ingezet tijdens de borrel of het diner.

Met Dames Draaien Door maak je elk moment van je bruiloft nog rijker met livemuziek die niet alleen het hart raakt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Of je nu kiest voor één act of een combinatie van verschillende stijlen, wij zorgen ervoor dat jouw muzikale begeleiding net zo onvergetelijk wordt als jouw grote dag.

Ook sfeervolle livemuziek op je receptie of ceremonie?

Livemuziek huwelijk boeken

Overweeg je livemuziek van DDD voor je bruiloft te boeken? Of je nu duidelijke ideeën hebt of nog twijfelt over wat het beste bij jouw feest past, wij staan klaar om je te helpen. Onze ervaring en expertise in bruiloftsmuziek zorgen ervoor dat we precies kunnen bieden wat je nodig hebt. Onze getalenteerde vrouwelijke artiesten zijn veelgevraagd, dus aarzel niet om contact op te nemen voor vrijblijvend advies en om jouw perfecte muzikale match te vinden.

Wacht niet te lang; de populaire data worden snel geboekt! Wij zorgen ervoor dat jouw speciale dag onvergetelijk wordt met de meest passende muzikale omlijsting.

Wat voor soort livemuziek kan ik boeken bij Dames Draaien Door voor mijn bruiloft?

Bij DDD kunt u kiezen uit een breed scala aan livemuziek, waaronder vrouwelijke DJ’s, zangeressen, saxofonistes, violistes, percussionistes en harpistes.

Kan ik een combinatie van een DJ en live muzikanten boeken voor mijn bruiloft?

Ja, Dames Draaien Door biedt de unieke ‘DJ Meets Live’ optie, waarbij u de beste van twee werelden krijgt: een professionele DJ gecombineerd met live muzikanten.

Welke muziekgenres spelen jullie?

Onze artiesten hebben een breed repertoire en kunnen zich aanpassen aan diverse muziekvoorkeuren. Of je nu houdt van pop, dance, jazz of andere genres, we hebben de juiste mix om aan jouw wensen te voldoen.

Zijn de shows van Dames Draaien Door aan te passen aan specifieke thema’s of voorkeuren?

Absoluut, we bieden op maat gemaakte shows waarbij elk detail, van muziekkeuze tot kledingstijl, wordt afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Wat zijn de bandopties die DDD aanbiedt voor bruiloftsfeesten?

DDD biedt diverse bandopties: de drie meest ingezette opties op bruiloften zijn DDD Ultimate met 5 artiesten, DDD Grand met een DJ en 3 artiesten, en DDD Dynamic met een DJ en 2 artiesten. Wilt u een kleinere bezetting, dan is DJ meets LIVE een perfecte keuze.

Voor een meer akoestische feel raden we SweetSounds aan. En wilt u echt groots uitpakken, dan zijn onze spectaculaire acts FEM en Extreme de ideale keuzes.

Biedt Dames Draaien Door ook danseressen aan voor bruiloftsevenementen?

Absoluut, u kunt onze danseressen boeken om uw evenement nog sensationeler te maken. Zij passen hun optreden aan uw wensen en thema aan.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de muziek bij mijn persoonlijke voorkeur past?

Wij stemmen de muziekkeuze volledig af op uw persoonlijke voorkeur en bieden een breed scala aan genres zoals dance, house, lounge, club, commercieel, disco en 80s/90s. Bovendien staan we open voor eventuele specifieke verzoeken om ervoor te zorgen dat de muziek perfect aansluit bij uw evenement.

Hoe verloopt het boekingsproces bij Dames Draaien Door?

Bij Dames Draaien Door zorgen we voor een soepele en gemakkelijke boekingservaring. Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of het contactformulier, bespreken we grondig uw wensen en vereisten. Op basis van uw voorkeuren bieden we een op maat gemaakt voorstel met de best passende artiesten voor uw feest of evenement. Ook in de aanloop naar het evenement houden we nauw contact met u om te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Wat kunnen we verwachten op de dag van het evenement?

Op de dag van het evenement zorgen wij voor een naadloze uitvoering. Onze artiesten arriveren op tijd, stellen zich professioneel op en zorgen voor een onvergetelijke show. We streven ernaar om de sfeer te creëren die past bij de stijl en het doel van jouw evenement.

Veelgestelde vragen

Facts

 • Beauty, Brains, Professional; onze FEMALE DJ’s & ARTISTS
 • Zakelijke markt: Introducties, relatie-events, personeelsfeesten, Clubs, festivals, concerten, enz.
 • Privéfeesten & bruiloften; nationaal & internationaal
 • Individueel en als DDD act inzetbaar (zie portfolio)
 • Diverse combinaties met live muzikanten mogelijk (saxofoon, piano,viool, percussie, vocaal, etc.)
 • Female VJ met diverse afmetingen LED-scherm en persoonlijke visuals
 • Ook akoestische acts; vocalen i.c.m. piano of gitaar
 • De absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten,vocalisten en presentatrices.
mediakit

Proef de sfeer

Download gratis ons mediakit met daarin onze flyer, het logo, sfeerdocument en ander promotiemateriaal.

Download Mediakit Bekijk onze video's
instagram
@damesdraaiendoor

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen Alles voor een memorabel event!

Recensies

★★★★★ - 9 / 10

ter gelegenheid van mijn verjaardag hebben de dames het diner dansant uitstekend begeleid. Van rustige muziek tijdens ontvangst van de gasten tot opzwepende swingmuziek aan het slot. Het hele team was ruimschoots op tijd voor opbouw en soundcheck. Gasten complimenteren voor de muzikale ondersteuning bij het feest. een aanrader.

anoniem, Ulvenhout
Geplaatst op 28 december 2023
★★★★★ - 9 / 10

Wij hebben enorm genoten van de energie die de DJ en Saxofonist vertolkten. Dit heeft ons event mede tot een succes hebben gemaakt.

Marlies, Amsterdam
Geplaatst op 19 december 2023
★★★★★ - 10 / 10

Voor het 125-jarig jubileum van de Rabobank hadden we wat sfeermakers nodig. De DamesDraaienDoor waren de echte sfeermakers van het feest met goede muziek en interactie met het publiek.

Sam, Oss
Geplaatst op 13 december 2023
★★★★★ - 10 / 10

Hele diepe buiging meiden wat jullie hebben veroorzaakt bij onze familie en vrienden. Deze avond was een feest van herkenning voor iedere leeftijd. Jullie mooie zang, vioolspel en sax die de mooiste tonen eruit gooide en niet vergeten de DJ die de hele avond alles aan elkaar draaide.

Carlo, Andijk
Geplaatst op 19 november 2023
★★★★★ - 10 / 10

Professioneel, leuke meiden, mooie show, gewoon top.!

Hans, Eindhoven
Geplaatst op 12 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tevens ook flexibel toen de geluidstechniek haperde

Willem, Enschede
Geplaatst op 6 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

Goed ingespeeld op de groep, sfeermakers, 300% tevreden!

Johan, Den Haag
Geplaatst op 2 oktober 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DamesDraaienDoor hebben ons bruiloftsfeest afgesloten met een knallend optreden! De dames (DJ, Vocaliste en Saxophoniste) maakten er samen een super feest van! Ook de communicatie vooraf en bespreking van onze wensen verliep helemaa naar wens.

Chantal, Venlo
Geplaatst op 29 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

goed en juiste communicatie, uitvoering en entertainment was super ook voor de genodigden.

Johan , Bovenkarspel
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Deze meiden zijn top, wij werken graag met ze samen en krijg altijd positieve reacties.

Cas, Leiden
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

De DJ en saxofoniste voelden goed aan welke muziek het beste paste en droegen in hoge mate bij aan de prettige sfeer tijdens ons zakelijke feestje op de beurs.

Charlotte, Zwijndrecht
Geplaatst op 28 september 2023
★★★★★ - 9 / 10

Dames Draaien Door voor ieder event een feestje! Wij hebben ons 20 jaar bestaan gevierd en tijdens het netwerken en diner speelden de dames prachtige muziek op viool en saxofoon. Echt waanzinnig!

Mieke, 's-Hertogenbosch
Geplaatst op 25 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Wij werken geregeld en al geruime tijd met “Dames Draaien Door” en ik kan er blind vanuit gaan dat de show altijd tot in de puntjes perfect geregeld wordt. De DJ’s zijn supergoed en zijn allen heel representatief en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Rene en Sophie steken enorm veel energie in het concept en […]

David, De Artiestenstal, Nootdorp
Geplaatst op 22 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Tijdens de naborrel van een inspiratie event voor 800 gasten zorgen de Female DJ & Saxofoniste voor een topsfeer en muzikaal ‘aangeklede borrel’, wat het event helemaal af maakte. Wederom een fijne samenwerking!

Lenny Klaassen, Sint-Michielsgestel
Geplaatst op 20 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Onze ervaring met DamesDraaienDoor is uitstekend. Ze hebben een zangeres en pianist geregeld voor onze zakelijke zomer BBQ en het was helemaal geweldig. Alles goed geregeld en de communicatie verloopt heel prettig. Een aanrader.

Jenneke, Eindhoven
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Super fijn om mee te werken!

Dennis, Hardenberg
Geplaatst op 19 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

DamesDraaienDoor was een waardevolle toevoeging op het event! Fijn contact en goed passend bij elke gelegenheid

Fleur, Putten
Geplaatst op 12 september 2023
★★★★★ - 10 / 10

Ik vond de dames heel goed, ik heb genoten en de dames voelde goed de sfeer van de avond aan. Mede dankzij DDD een mooi geslaagd feest, en een herinnering om niet te vergeten, nogmaals dank.

Wim, Bilthoven
Geplaatst op 8 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Leuke verschijningen die sfeer brengen

Olivier , Meise
Geplaatst op 4 september 2023
★★★★★ - 8 / 10

Goede organisatie zorgt voor goede feestjes, daar weten ze bij DDD wel raad mee. Enthousiast, vrolijk en zeer muzikaal.

Lei, Eindhoven
Geplaatst op 29 augustus 2023
Bericht ons via WhatsApp