Home

Anouk

Anouk

Biografie

Anouk Verdonk (1983) is een all-round percussioniste. Zij speelt inmiddels alweer ruim 10 jaar en staat bekend om haar smaakvolle spel. Ze heeft opgetreden, opgenomen of als gast meegespeeld met o.a. Beat the Kitchen, Shirma Rouse, Nurlaila Karim, Tino Martin, Glennis Grace, Ruth Jacott, Xander de Buisonje, Replay, Edsilia Rombley,
O3gene, DJ Sven Elias, DJ Hans Stroeve, MAIS, Mindy and the Good Vibes Society en vele anderen.

Wat kunt u verwachten
Bent u op zoek naar een getalenteerde en energieke percussioniste die op smaakvolle wijze een prachtige invulling geeft aan uw evenement? Dan is Anouk de juiste keuze! Met haar sprankelende verschijning tilt zij uw evenement gegarandeerd naar een hoger niveau.

Muziek Genre
✓ Dance & House
✓ Lounge & Club
✓ Jazz, Funk, Latin, Pop
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club (avond) en (privé) feesten

Aanvullende Mogelijkheden
Anouk kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Anouk maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Video Anouk