Home

DDD Presentatrice Karen

DDD Presentatrice Karen

Biografie

Karen is opgegroeid in het Gelderse dorp Hengelo. Met dertien jaar ervaring speelde ze in tv- en online commercials, was danseres in clubs en festivals, fashionmodel, radio sidekick en presenteerde zakelijke en particuliere events zoals beurzen en privéfeesten.

Wat kunt u verwachten
Karen is een enthousiaste, intelligente persoonlijkheid die graag mensen entertaint en vermaakt. Ze is geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt, een dame met inhoud en een flinke dosis humor. Dankzij haar marketing ervaring in het bedrijfsleven weet zij als geen ander dat het begrijpen van de doelgroep allesbepalend is om de juiste boodschap over te brengen en de gewenste stemming te realiseren. Presenteren is waar haar hart sneller van gaat kloppen en daarom is ze beschikbaar voor de presentatie van feestavonden en congressen.

Tevens heeft Karen in Los Angeles, Amerika gewoond en spreekt vloeiend Engels. Hierdoor is ze inzetbaar voor Engelstalige- en internationale opdrachten. Haar doel is om de klant en het publiek een onvergetelijk event te bezorgen.

Top 5 Specialiteiten
Corporate events zoals congressen, beurzen en kick-off meetings. Privéfeesten zoals huwelijken en jubilea.

Maximale aandacht voor uw publiek?
Het is algemeen bekend bij eventplanners dat ruimte in een programma voor ontspanning en entertainment belangrijk is voor een succesvol evenement. DamesDraaienDoor biedt complete acts aan die de maximale aandacht bevorderen voor uw event. Meer informatie over onze DDD acts, klikt u hier.

Onze ervaren  en spontane presentatrice / host Karen is de ideale dame voor uw event, presentatie, beurs en alle overige situaties waarbij een presentatrice gewenst is.

Ze heeft ervaring in het interviewen van CEO’s, maar kan net zo makkelijk als “cement” dienen tussen alle acts die aan elkaar gepraat moeten worden. Uiteraard kan de hoge kwaliteit alleen gegarandeerd worden als we vooraf de juiste intake doen met de opdrachtgever. Een frisse, opvallende persoonlijkheid met veel tv ervaring.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons om het persoonlijk te bespreken.

Aanvullende mogelijkheden
Samen met onze andere presentatrice Esther is Karen in te zetten als duo; dat is tweemaal de kracht! Bekijk de mogelijkheden hier.

Referenties
Jaarbeurs Utrecht, Koninklijke Verkade, de Bijenkorf, Radio Veronica, Fietsenwinkel.nl, Lidl, Chio, Nyenrode Business Universiteit, Microsoft, DPG Media, Libelle, Margriet Magazine, VakantieXperts en het avontuurlijke Walibi Flevoland.

Video