Home

Flora Duchesse

Flora Duchesse

Biografie

DJ Flora Duchesse heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelgevraagde DJ met een duidelijke eigen muziekstijl. Zes jaar geleden begon zij met draaien bij diverse horecalocaties en op kleinere events. De laatste jaren heeft ze zich gespecialiseerd in het draaien op private & business events. Daarnaast draait ze met haar Loungy, Tropical en Deephouse beats bij internationale beachclubs en events zoals modeshows.

Wat kunt u verwachten
Flora Duchesse zie je zelden op grote festivals of in clubs; een keuze die ze twee jaar geleden bewust heeft gemaakt, omdat ze liever meerdere uren draait en zo een ‘verhaallijn’ in de avond kan creëren. Haar muziek omvat veel
sax-beats i.c.m. met leuke oude vocalen, al dan niet gemixt. Haar muziekstijl is breed waardoor het zowel een jong als ouder publiek aanspreekt, mede hierdoor tref je haar vaak op de wat luxere events van bedrijven en op privéfeesten.

Muziek Genre
✓ Lounge
✓ Deep House
✓ Tropical House
✓ Disco House
✓ Easy Listening
✓ Commercieel
✓ Dance Classics
✓ Nederlandstalig
✓ Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Bruiloft, Beurs

Aanvullende Mogelijkheden
DJ Flora Duchesse vormt regelmatig een combinatie met een live muzikant of vocalist(e).
Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Flora Duchesse maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents