Home

Remedy

Remedy

Biografie

Soraya en Wendy vormen sinds 2015 het zangduo Remedy. De meiden waren eenmalig te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. Dit was een bijzondere ervaring. Ze zijn zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo’s, samenwerkingen met andere muzikanten, foto’s en vlogs waarin ze je meenemen op hun muzikale avontuur.

Wat kunt u verwachten
Met zangduo Remedy haalt u een sprankelend zangduo in huis. De dames beschikken over een ruim repertoire en kunnen zowel met live band, met tape of zelfs akoestisch en a-capella zingen; voor ieder wat wils dus!

Muziek Genre
✓ Pop / Nederpop
✓ Soul
✓ Funk
✓ Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, bruiloft en borrels

Aanvullende Mogelijkheden
Remedy kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan het duo meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden. Het duo is een leuke afwisseling in een avondvullend programma. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden
Remedy maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Referenties
Corporate events in binnen- en buitenland, festivals en clubs in binnen- en buitenland, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Video Remedy