Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ AMICA NOVA

Biografie

Amica Nova kwam met de entertainmentwereld in aanraking tijdens haar periode als danseres. Al snel bleek dat ze een natuurlijke aanleg had voor het entertainen van de gasten. Met hulp van bekende DJ’s, motivatie en talent schoot haar carrière als DJ in korte tijd omhoog. Inmiddels staat ze wekelijks op de meest uiteenlopende evenementen en locaties in binnen- en buitenland. Haar eigen geproduceerde tracks worden veelvuldig door collega-DJ’s gedraaid.

Amica Nova draait regelmatig back-to-back met een van de andere Female DJ’s van DDD en wordt zeer veel geboekt in combinatie met één van onze muzikanten of vocalisten.

Wat kunt u verwachten
Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent. Amica Nova is een open, enthousiaste persoonlijkheid die staat voor te gekke House, Lounge en Commerciele Top40 beats. Zij kan echter ook allround draaien indien de opdrachtgever dit wenst. Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent.

Muziekgenre
Club
House, Dance
Electro Beats
Commercieel
Lounge
Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Club(avond) en personeelsfeesten

Aanvullende mogelijkheden
DJ Amica Nova kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
DJ Amica Nova maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door