Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DDD PRESENTATRICES DUO

Biografie

Dit zeer goed op elkaar ingespeelde duo staat garant voor een enthousiaste, dynamische presentatie tijdens uw event. Hun specialismen passen perfect bij elkaar waardoor een optimale chemie met de gasten gerealiseerd wordt. Elke presentatie wordt voorafgegaan met een professionele intake met de opdrachtgever, waarbij alle wensen en eisen de revue passeren. Een combinatie van presenteren en interviewing behoort ook tot de mogelijkheid. Beiden hebben zeer veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de reclame- en TV wereld.

Beiden hebben ervaring in het interviewen van CEO’s, maar kunnen net zo makkelijke als “cement” dienen tussen alle acts die aan elkaar verbonden moeten worden. Een vooraf opgenomen bedrijfsvideo behoort tot de mogelijkheden. Dit betreft een originele pakkende video welke op de door uw gewenste locatie wordt opgenomen met ons eigen videoteam. Uiteraard i.s.m. onze presentatrices. Deze video is o.a. te gebruiken als bedrijfspresentatie, voor social media, maar ook als opening tijdens uw event waar deze dames de presentatie verzorgen.

Tevens heeft Karen in Los Angeles gewoond en spreekt vloeiend Engels. Hierdoor is ze inzetbaar voor Engelstalige- en internationale opdrachten.

Top 5 Specialiteiten
Zakelijke events zoals congressen, beurzen en kick-off meetings.
Personeelsfeesten en zakenrelatie-events, openingen en productlanceringen.
Fashion shows.
Privéfeesten zoals bruiloften en jubilea.

Dames Draaien Door