Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DDD EXTREME

Biografie

De overtreffende trap aller trappen. Wilt u écht alles uit de kast halen met uw evenement? Dan is DamesDraaienDoor Extreme iets voor u! Deze act is namelijk “extreem” in de beste zin van het woord: extreem uitgebreid, extreem vermakelijk en extreem op maat! Één female DJ, 4 female muzikanten, danseressen en spetterende effecten. Zelfs een female Veejay met live visuals, LED-scherm en vuurwerk is mogelijk. Voor een grote impact met meer dan vijf dames boekt u DDD Extreme. Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in een waar spektakel!

Wat kunt u verwachten
Groot, groter, grootst. Met deze act haalt u alles wat DamesDraaienDoor u maar te bieden heeft, in huis! Muzikaal talent, prachtige effecten, indrukwekkende visuals en prachtige, stijlvolle danseressen. U heeft het voor het zeggen!

Muziekgenre
Pop, Top 40
Disco, Soul
80’s & 90’s
Dance, House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond), Privéfeesten

Aanvullende mogelijkheden
DDD Extreme is een op maat concept. Stel ons vrijblijvend op de hoogte van uw wensen en wij komen bij u terug met een passende offerte.

Bijzonderheden
DDD Extreme maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door