Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DDD Ultimate

Biografie

DDD Ultimate is een combinatie van 5 dames. Een combinatie kan worden gemaakt van één of meer vrouwelijke DJ’s gecombineerd met een Saxofoniste, Violiste, Vocaliste, Percussioniste en/of een Pianiste, die heerlijke muziek ten gehore brengen met een female flow. Deze dames weten exact hoe ze een publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, maar zeker ook hoe ze een dansvloer in beweging moeten krijgen. Hierbij draait het om de vrouwelijke touch in muziek, wat een andere beleving is dan velen gewend zijn! DDD ultimate kan worden aangevuld met danseressen en/of Female VJ die op LED-scherm persoonlijke visuals projecteert.

Wat kunt u verwachten
Deze stijlvolle dames zorgen voor een origineel en sensationeel optreden. De ervaring en sublieme onderlinge samenwerking van deze dames maakt deze show zowel geschikt voor optredens op bedrijfsfeesten, privéfeesten , tijdens festivals, alsmede in clubs.

Muziekgenre
Dance, House
House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Muzikale specialiteit
Een mix van sexy (House) muziek met een snufje Disco en een vleugje Soul. De dames nemen u mee op een muzikale reis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Top 3 specialiteiten
Bedrijfsevenement Beurs, (Jazz)Festival

Dames Draaien Door