Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

EVE

Biografie

Deze Brabantse schone wist al vroeg waar haar passies lagen. Naast haar grootste passie muziek is ze ook kunstenares. Met elfjarige leeftijd volgde ze wekelijks privé zangles en toen zij vijftien jaar werd wist Eefje, nu beter bekend als EVE, succesvol de finale te bereiken van de Soundmixshow. Daaruit voortvloeiend heeft ze met diverse producers samengewerkt. Ze is vijf jaar lang werkzaam geweest in een diner theatershow en heeft aansluitend alleen nog maar meer gedaan om muzikaal haar horizon te verbreden. Ze heeft haar eigen jazzy bandje gehad, eigen liedjes opgenomen, veel studiowerk gedaan, een hit gehad met meidengroep Blinq Inc. en ze is jarenlang het gezicht geweest van een verdienstelijke coverband met soms wel zeven optredens per week.

Wat kunt u verwachten
EVE is een veelzijdig zangeres met een krachtig en warm stemgeluid waar ze menig persoon mee weet te raken. Ze floreert met jazz standards in combinatie met pianist op vleugel, maar knalt eveneens van de buhne met een pakkende performance in combinatie met DJ en muzikanten. EVE is een zangeres met het totaalpakket: een dijk van een stem, een stralende verschijning én een flinke dosis ervaring!

Muziekgenre
Pop/Top 40
Classics (50’s tot 90’s)
Jazz, ook klassiekers in een jazz-jasje
Disco & Soul
Dance & House
Lounge
Commercieel en Allround
Country

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Borrel, After Dinner Show

Aanvullende mogelijkheden
Eve kan worden geboekt als achtergrondact, maar ook gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Eve maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door