Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

FEMALE VJ

Biografie

Onze female VJ’s bedenken en maken het liefst de meest waanzinnige videoprojecties in de club,op festivals, of gewoon als kunst. Tegelijk zijn zij een podiumdier en performen zij graag op demuziek van diverse DJ’s en artiesten. Zo stonden zij eerder zij aan zij met Ronnie Flex in Ahoy,terwijl ze ook een hoofdact hebben neergezet in het Philips stadion op GLOW, het grootstelichtfestival van ons land, en op een theatertour met Eefje de Visser. Hun stijl: spannend, edgy, verrassend. Qua muziek: de dames kunnen uit de voeten met bijna alle stijlen, persoonlijkevoorkeuren verschillen per VJ. We zullen met u overleggen welke VJ het best past bij uw evenement.

Wat kunt u verwachten
Een female VJ betekent: energie in de zaal, er gebeurt echt wat met de ruimte en iedereen krijgtextra zin om het feest onvergetelijk te maken.

Muziekgenre
Jazz, Soul, Funk, Pop
House & Lounge
Dance, Club
Commercieel & Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond), Festival

Aanvullende mogelijkheden
Een Female VJ  kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Een Female VJ maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen. Voorbeelden van visuele stijlen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Dames Draaien Door