Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

FEMKE

Biografie

Femke is een internationaal bekende toppercussioniste, die in 2013 de award “Beste percussionist Benelux” heeft gewonnen. Ze geeft percussieclinics in heel Europa, waar zij aan de hand van eigen begeleidingstracks haar enorme veelzijdigheid toont. Femke heeft samengewerkt met bijna iedere in Nederland bekende artiest. Ze heeft door haar vele reizen ook met verschillende bekende muzikanten uit het buitenland gewerkt. Momenteel treedt ze veel op met Female DJ’s waarbij zij haar talent combineert met de DJ die draait: met als gevolg een Unieke Sound! Ze speelde o.a. met: Jan Smit, Rob de Nijs, René Froger, Julian Coryell (uit L.A.) Ruth Jacott, Dewi, Travis Warren (uitL.A.) en vele anderen.

Wat kunt u verwachten
Vast staat dat Femke geboren is voor het podium en haar talenten koppelt aan een tomeloze energie en enthousiasme, een lust voor oor én oog! De samensmelting met de DJ en collegamuzikanten staat garant voor een onuitwisbare show!

Muziekgenre
Dance & House
Lounge
Club
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond) en Beurzen

Aanvullende mogelijkheden
Femke kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Femke maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

Dames Draaien Door