Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

NAOMI

Biografie

Naomi en haar sax zijn een avontuurlijk team. Ze reizen de hele wereld over; van Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Curaçao, Duitsland, Portugal tot de verenigde Staten. Naomi pakte haar eerste instrument op toen ze 7 jaar was. De fluit, drums en Franse hoorn konden het niet winnen van de soulvolle sax: “De sax was mijn eerste, echte ware liefde!” Een klassieke opleiding legde voor haar een goede basis, maar haar doel was altijd geweest om te leren improviseren op funk, soul en jazz, zoals haar eerste idolen Maceo Parker, David Sanborn en Candy Dulfer. Ze besloot als 15-jarige haar Nederlandse voorbeeld zelf om tips te vragen en Candy reageerde trouw op haar brieven. Jaren later stonden ze ineens samen op het podium, uiteraard enorm inspirerend. 
 
Naomi heeft ook enkele albums en singles uitgebracht met ‘Amsterdam Connection’ en onder haar eigen naam, waaronder ‘Isnt She Lovely’, ‘Summer Flow’ en ‘Soulstice’ EP. Haar eerste solo single ‘Soul Smile’ heeft een aantal weken op nr. 1 gestaan op verschillende internationale Top 10, Top 20 en Top 40 music charts.
 
Wat kunt u verwachten
Inmiddels is Naomi een veelgevraagde saxofoniste op nationale en internationale podia en evenementen. De ene keer is ze te bewonderen als soliste, de andere keer met DJ, in duo-bezetting of een grote funkband. Deze afwisseling maakt haar een zeer veelzijdige muzikante. Naomi’s aanstekelijke saxspel typeert zich door een volle sound, funky ritmes en goed in het gehoor liggende melodieën. 

Muziekgenre
Funk
Jazz
R&B
Soul
Disco
Pop
Dance
(Deep) House & Lounge
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond) en Bruiloft

Aanvullende mogelijkheden
Naomi kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Naomi maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.  

Dames Draaien Door