Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

DJ Eno-C

Biografie

‘Beauty is in the eye of the beholder’. Wanneer de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen het er over eens: zij is zowel een plezier voor het oor als voor het oog. De Nederlandse schone was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld. Na haar klassieke en moderne dansopleiding werd de jonge Nathalie gespot door een modelscout en won zij direct een grote modellenwedstrijd. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada. Tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haarliefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als de skillvolle DJ Eno-C. En u kunt haar boeken voor een spetterende avond!

Wat kunt u verwachten
Een dynamisch optreden van één van de meest bekende female DJ’s in Nederland. Een show waarin alle ruimte is voor improvisatie. Eno-C draait commercieel herkenbare muziek, Dance maar ook 80’s / 90’s 2.0. Een opvallende en stijlvolle verschijning op het podium.

Music Genre
Groovy sexy House music
Commercieel en Allround
Dance
Lounge
(Deep)House

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenementen, Bruiloften, Club(avond)

Aanvullende mogelijkheden
DJ Eno-C kan gelijktijdig optreden i.c.m. andere DJ’s en muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Particularities
DJ Eno-C maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door