Call Button
Mail Button
Selecteer een pagina

SUSANNE ALT

Biografie

Haar ouders, allebei muziekleraar, zorgden thuis voor een muzikaal stimulerend klimaat. Na haar opleidingen aan de conservatoria in Amsterdam (CvA) en Berlijn (UdK) werd zij professioneel muzikant. Haar kracht ligt in het makkelijk op gehoor kunnen spelen, wat voor het samenspel met zowel muzikanten en ook DJ’s onontbeerlijk is, en haar eigen, herkenbaar saxofoongeluid. Binnen de Jazz werd zij vanaf 2009 bekend om haar samenwerking met funk-trombonist Fred Wesley en bandleden van Maceo Parker: Jamal Thomas en Bruno Speight. Met DJ’s speelt Susanne sinds 2000, waaronder in 2002 een optreden met Roog tijdens Barclay Blend (TMF). Dit leverde haaroptredens op over de hele wereld. In 2016 verscheen alweer haar zesde album “Saxify”. Er volgden remixes door bekende DJ’s/producers en optredens met haar nieuwe formatie.

Wat kunt u verwachten
Susanne is een veelzijdige saxofoniste die zich vrij en graag beweegt tussen Jazz, Funk, Soul en House. Een opvallende verschijning op het podium, maar des te verrassender zijn haar spontane optredens als ze het podium afloopt en tussen de gasten haar ongelooflijk talent laat horen. Improvisatie met de hoofdletter I !

Muziekgenre
Jazz
Soul
Disco
Pop
Funk
Dance
House & Lounge
Commercieel en Allround

Top 3 Specialiteiten
Bedrijfsevenement, Club(avond) en Bruiloft

Aanvullende mogelijkheden
Susanne Alt kan gelijktijdig optreden i.c.m. DJ’s en andere muzikanten. Op deze wijze kan zij meer inhoud en originaliteit geven aan het optreden.

Bijzonderheden
Susanne Alt maakt gebruik van een rider. In dit document staan de zaken die nodig zijn om het optreden op een goede manier te laten verlopen.

 

Dames Draaien Door